Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi sender besked til Vidal

Transfermarked - 20. september 2020Messi sender besked til Vidal

© EuroSport


Arturo Vidal er søndag aften landet i Milano forud for sit skifte til Inter. Handlen er gået igennem og nu skal han blot underskrive sin kontrakt før det er en bindende aftale. Det ventes at ske meget snart - og i mellemtiden har Lionel Messi været på sociale medier med en besked til chileneren - selv inden, at skiftet er offentliggjort.

- Du har altid været et fænomen for mig, men da jeg mødte jeg dig personligt overraskede du mig endnu mere. Vi har delt meget over de sidste to år og omklædningsrummet kommer til at savne dig, Vidal. Jeg ønsker dig alt det bedste i denne nye fase i din nye klub. Vi kommer helt sikkert til at mødes igen, skriver Messi efterfulgt af et billede sammen med Arturo Vidal.

Handlen er ikke officielt endnu, men Vidal landede i Milano her til aften og er nu indlogeret på et hotel tæt på Inters kontorer, hvor han i morgen forventes at begive sig ud for at tage billeder og underskrive sin kontrakt. Herefter må det formodes, at handlen offentliggøres - medmindre Inter allerede gør det sent søndag aften.

Te conocía sólo de enfrentarnos y siempre me pareciste un fenómeno, pero después tuve la suerte de conocerte en lo...

Slået op af Leo MessiSøndag den 20. september 2020


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder