Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Så mange penge vil PSG have for Neymar

Transfermarked - 18. oktober 2018




Historierne tager til, indholdet bliver mere seriøst og spørgsmålet er nu om sidste års turbulente transfersaga genoptages med et skifte tilbage til FC Barcelona. Nu har Cadena Ser nyt i sagen om Neymar - vi følger op på alt her.

Mediet skriver, at Neymar har bedt PSG-præsident Nasser Al-Khelaïfi om at lade ham skifte tilbage til FC Barcelona. I den forbindelse er melder mediet, at PSG accepterer at sælge Neymar såfremt buddet lyder på voldsomme 220 millioner euro. Altså bare to millioner euro mindre end hvad PSG købte ham for sidste år.

Hvis Neymar venter yderligere et år med at smutte (til 2020), så vil PSG acceptere 200 millioner euro. Der er dog slet ikke nogen tvivl om, at FC Barcelona næppe betaler så mange penge. Hvis ledelsen hos Barcelona vælger at hente Neymar hjem, så vil de bruge alle midler til at få prisen længere ned.

Der er tale om en mundtlig aftale mellem Neymar og præsident Nasser Al-Khelaïfi, om at brasilianeren må skifte den kommende sommer.

Neymar-sagen
- Neymar SMS'er spillerne i FC Barcelona om at han vil tilbage
- Neymar har anmodet om at komme tilbage
- Han græd foran Barca-repræsentanter, da han virkelig ønsker et skifte tilbage
- PSG accepterer at sælge Neymar for 220 mio. euro den kommende sommer
- Hvis Neymar venter med at skifte til sommer 2020, accepterer PSG 200 millioner euro Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Så mange penge vil PSG have for Neymar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder