Annonce


Annonce

Annonce

Deco taler ud om Neymar-historierne

Transfermarked - 16. august 2023
Over en længere periode forlød det hos diverse journalister og medier, at FC Barcelona forsøgte at få fingrene i Neymar da han stadig var i PSG. Nu fortæller Barcas helt nye sportsdirektør Deco, at der faktisk var noget om snakken.

Som bekendt kunne Barca ikke smide 100 millioner euro for at købe ham fri fra sin kontrakt i PSG og samtidig tilbyde ham en løn tæt på den, som han fik i den franske klub, men til gengæld var Neymar - ifølge flere medier - klar til at gå ned i løn for at skifte til Barca. Men det krævede en specielt aftale, bekræfter Deco.

- Alle ved, at vi på grund af vores økonomiske situation ikke kunne hente ham. Så vi havde behov for en aftale med PSG eller en leje-aftale med Saudi Arabien. Men det skete ikke, fortæller Deco med hentydning til, at PSG enten skulle acceptere at lade ham gå på en fri transfer eller at man i Saudi Arabien ville købe Neymar og udleje ham til Barca.

Begge scenarier skete dog ikke og i stedet er Neymar netop blevet bekræftet som ny spiller i Saudi Arabien og dermed kan Barca nu bruge de sidste uger af transfervinduet på øvrige spillere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Deco taler ud om Neymar-historierne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder