Annonce


Annonce

Annonce

Deco afslører: Vi talte med Neymars agent

Transfermarked - 19. oktober 2023
I sommers var der historier om, at Neymar måske var på vej tilbage til FC Barcelona efter at han i 2017 forlod klubben for rekordsummen af 222 millioner euro. Det endte dog med at han i stedet tog til Saudi Arabien, hvor han i dag tjener en uhørt høj løn.

Desværre for Neymar må han sætte fodbolden på pause i - måske - op til et år, da han i den seneste landskampe for Brasilien mod Araujo og Uruguay kom så slemt til skade, at han rev korsbåndet og menisken over og derfor skal opereres. Nu fortæller Barcas sportschef, Deco, at Barca faktisk var i snart med Neymars agent i sommers.- Vi havde samtaler med Neymars agent, men det var mest Laporta, som var til stede. Neymar er en fantastisk spiller og han ville have passet ind, men åbningen for at hente ham kom aldrig, fortæller Deco og følger op:

- Neymar ville virkelig gerne til Barca, men vi har et financial fair play problem og hans løn er meget høj, kom det yderligere fra portugiseren, der desuden slog fast, at Barcas klare intention er at finde en formular til at holde på Joao Felix og Joao Cancelo.

Neymar er i dag 31 år og med 185 kampe og 105 mål på CV'et for Barca tog han turen til PSG, hvor det blev til 173 kampe og 118 mål. Hos hans nye klub Al Hilal har han spillet fem kampe og scoret en enkelt gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Deco afslører: Vi talte med Neymars agent

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder