Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barcelona vil sikre Valverdes fremtid i klubben

Nyheder - 10. november 2018




Ernesto Valverdes kontrakt udløber om et års tid, men han har mulighed for at forlænge den med endnu et år hvis der bliver enighed om det. Klubben ser dog gerne at man sikrer cheftrænerens fremtid i klubben og ønsker at tilbyde ham endnu flere år. Det melder Marca.

Håbet er, at man undgår et større cirkus i forhold til om han bliver i klubben eller ej og om man skal tage fat i plan b for at sikre sig en ny træner. Derfor ønsker klubben hurtigst muligt at have svar fra Valverde om han ønsker at fortsætte i klubben i næste sæson. Hans nuværende kontrakt udløber efter indeværende sæson.

Selv har han udtalt, at han vil se tiden an og senere tage en beslutning, men klubben håber, at trænerne internt kan komme med et svar i løbet af vinterperioden. På den måde kan man krydse det af på planen og fokusere på andre områder end at skulle ud og sikre sig en forhåndsaftale med en eventuel ny træner.

Efter at have bevist, at han sagtens kan lægge den perfekte taktik og også kan få spillerne til at spille god fodbold, er ledelsen blevet enig om, at Valverde er den rette mand for klubben i fremtiden. Oktober var en hektisk måned med svære kampe, men man kom helskindet igennem programmet og fik på vejen smadret Real Madrid. Derfor vil klubben holde fast i Valverde - men det er altså op til træneren selv, om han vil fortsætte efter indeværende sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona vil sikre Valverdes fremtid i klubben

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder