Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Umtiti skal behandles i Qatar

Skader - 30. november 2018




FC Barcelona bekræfter fredag eftermiddag, at Samuel Umtitis knæproblemer fortsætter og at man nu har skræddersyet en plan for franskmanden i håbet om at han vender tilbage hurtigst muligt. Der nævnes ingen operation, selvom det har været et emne.

- Den franske back skal følge en behandlingsplan med målet om at komme sine knæproblemer til livs, skriver FC Barcelona og følger op:

- Umtiti rejser til Doha i Qatar, hvor han skal følge en terapeutisk plan under overvågning af klubbens lægehold.



Dermed er Umtiti med sikkerhed ude af weekendens opgør og spørgsmålet er hvor længe Ernesto Valverde må undvære sin bomstærke forsvarsspiller. Han blev ellers meldt klar til opgøret mod Real Betis, men blev ikke sendt i spil. Til gengæld fik han hele kampen mod Atletico Madrid for en uge siden.

Kampen mod Atletico Madrid sluttede han uden problemer og trænede også med efterfølgende før han blev udtaget til kampen mod PSV. Tirsdag rejste han med truppen til Holland, men til den afgørende træning på PSV's stadion følte han igen ubehag i knæet, og blev meldt skadet en time før kick off onsdag. Nu har man taget beslutningen om at sende ham til Qatar for at komme problemerne til livs. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Umtiti skal behandles i Qatar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder