Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Giggs: Ronaldo er besat af Messi

Nyheder - 12. juli 2018




Efter ni år i Real Madrid har Cristiano Ronaldo denne sommer valgt at skifte til italienske Juventus. I tirsdags blev han bekræftet som ny mand for den gamle dame og dermed sluttede den indbyrdes spanske konkurrence med Messi.

Men skal man tro Ryan Giggs, så er konkurrencen mod Messi slet ikke slut. Giggs har nemlig en teori om hvorfor Ronaldo valgte at skifte.

- Jeg er overrasket over, at han valgte at forlade Real Madrid og tage til Italien. Jeg tror på, at det er en stor udfordring for ham, men han ankommer til en stor klub. Det er noget af et CV, at have været i Real Madrid, Manchester United og Juventus.



- Han er besat af at være bedre end Messi. Nu kan han sige 'Jeg gjorde det i England, jeg gjorde det i Spanien, jeg kommer til at gøre det i Italien... og jeg gjorde det med Portugal', fortæller Giggs ifølge GMS og AS.

- Måske er det hans argument når han spørger sig selv 'Er jeg bedre end Messi?'.

Cristiano Ronaldo søsatte selv sit skifte til Juventus. Han var klar til at forlade Real Madrid og gav klar besked til sin agent Jorge Mendes, som også er agent for Joao Cancelo. Netop Cancelo blev for nyligt forhandlet til Juventus og i den forbindelse gav Mendes Juventus besked om, at Ronaldo var klar til at rykke til Italien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Giggs: Ronaldo er besat af Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder