Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Abidal: Vi tilpasser os transfermarkedet

Transfermarked - 7. august 2018




Eric Abidal har været på arbejdet nonstop siden han tiltrådte rollen som sportsdirektør. Han har nærmest fået mere ros for sit arbejde den seneste måneds tid end hans forgænger Robert Fernandez fik i hele sin tid som sportsdirektør i klubben.

Men Abidal tager det ikke tungt, at Barcelona køber spillere ind fremfor at forfremme B-spillerne.

- Folk taler om en filosofi, men der var også andre spillere, som vi har været interesseret i. Man skal tilpasse sig transfermarkedet i håbet om at øge niveauet i sin trup. Træneren skal have muligheder.

- Jeg ved ikke om vores plan er at lukke spillerhandler hurtigt, men jeg ved, at vi har et team, som sætter navnene på bordet og så kan vi gå i krig.

- Hvis vi kan lukke handlerne hurtigt, så er det selvfølgelig godt. Men vi tilpasser os alle scenarier og forsøger at lukke handlerne hurtigt.

- Alle kender til Vidals profil. Han er en spiller med karakter, som giver en masse på midten af banen og som kan forsvare og angribe. Han er en type, som vi har manglet og han er glad for at komme hertil, forklarer Abidal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal: Vi tilpasser os transfermarkedet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder