Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Xavi rasende på Abidal

Nyheder - 6. februar 2020Medie: Xavi rasende på Abidal

© Beinsports.com


Det ville være synd at sige, at Eric Abidal har gjort sig selv mere populær de sidste par dage. Efter hans kommentarer om Barca-spillernes ageren under Ernestos Valverde, gik Lionel Messi ud med en skarp kritik af franskmanden. Og i går, onsdag, var der endda rygter om, at ledelsen ville skille sig af med Abidal. Det skete ikke, men den tidligere spiller er dog stadig ikke en populær mand i Barca-kredse.

For ifølge det spanske radioprogram El Larguero skulle Barca-legenden og den nuværende Al Saad-træner Xavi være rasende over kommentarer som hans tidligere holdkammerat, Abidal, gav til det catalanske medie Sport.

- Der var intet tilbud.

- Hvis han har fået et tilbud så lad ham vise det, for jeg har ikke set noget tilbud.

Disse kommentarer skulle eftersigende have gjort Xavi både chokeret og rasende, især efter at Abidal og Xavi havde møder i Qatar omkring Xavis mulige tilgang efter Valverde.

Selvom han ikke ønsker at komme ind i en offentlig diskussion med sin gamle klub, især da han stadigvæk kunne komme i betragtning til at overtage sædet som Barca-træner efter sommerferien, hvis Quique Setien ikke slår til i resten af sæsonen, overvejer Xavi nu at tage bladet fra munden.

Det ligner altså derfor, at det sidste ord i denne sag ikke er sagt endnu.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder