Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Xavi rasende på Abidal

Nyheder - 6. februar 2020




Det ville være synd at sige, at Eric Abidal har gjort sig selv mere populær de sidste par dage. Efter hans kommentarer om Barca-spillernes ageren under Ernestos Valverde, gik Lionel Messi ud med en skarp kritik af franskmanden. Og i går, onsdag, var der endda rygter om, at ledelsen ville skille sig af med Abidal. Det skete ikke, men den tidligere spiller er dog stadig ikke en populær mand i Barca-kredse.

For ifølge det spanske radioprogram El Larguero skulle Barca-legenden og den nuværende Al Saad-træner Xavi være rasende over kommentarer som hans tidligere holdkammerat, Abidal, gav til det catalanske medie Sport.

- Der var intet tilbud.

- Hvis han har fået et tilbud så lad ham vise det, for jeg har ikke set noget tilbud.

Disse kommentarer skulle eftersigende have gjort Xavi både chokeret og rasende, især efter at Abidal og Xavi havde møder i Qatar omkring Xavis mulige tilgang efter Valverde.

Selvom han ikke ønsker at komme ind i en offentlig diskussion med sin gamle klub, især da han stadigvæk kunne komme i betragtning til at overtage sædet som Barca-træner efter sommerferien, hvis Quique Setien ikke slår til i resten af sæsonen, overvejer Xavi nu at tage bladet fra munden.

Det ligner altså derfor, at det sidste ord i denne sag ikke er sagt endnu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Xavi rasende på Abidal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder