Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Umtiti og Dembélé vandt mod Cillessens Holland

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 10. september 2018


Umtiti og Dembélé vandt mod Cillessens Holland

Frankrig tog i aftes imod Holland i UEFA Nations League og her handlede det for begge mandskaber at komme godt fra start i gruppen. Som regel ville der på dette tidspunkt være tale om en venskabskamp, men Nations League-formatet gør kampene langt mere spændende.

Samuel Umtiti spillede hele kampen for Frankrig mens Jasper Cillessen gjorde det samme for Holland. Ousmane Dembélé kom en med bare et enkelt ordinært minut tilbage og nåede aldrig at sætte sit præg på kampen.

Kylian Mbappé sørgede for 1-0 efter et lille kvarters spil efterfulgt af fine chancer i begge ender. Spændingen i kampen var tydelig og tilhængerne levede sig ind i opgøret, da der var tre point på spil. Holland lod sig ikke slå ud og efter lidt mere end en time kunne Ryan Babel afslutte et godt hollandsk angreb ved at score til 1-1.

Frankrig kæmpede sig dog tilbage og bare 10 minutter senere smækkede Mendy et indlæg ind i boksen, hvor Olivier Giroud flugtede bolden ind bag Cillessen til slutresultatet 2-1. Det var sidste landskamp for spillerne i denne omgang og de rejser nu hjem til deres respektive klubber.

FC Barcelona-emnet Frenkie de Jong spillede hele kampen mod Hollands midtbane og gjorde rigtig god figur.
Læs også
- Officielt: Ny opdatering på Umtitis skade
- I næste uge afgøres det om Umtiti skal opereres
- Barca vil have Samuel Umtiti opereret
- Officielt: Umtiti skal behandles i Qatar
- Officielt: Umtiti er udgået med skade igen


Ugens mest læste

Seneste nyheder