Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ecuadoriansk fodbold på vej til Spanien

Nyheder - 13. september 2018




Spansk fodbold er på vej til USA, der er mulighed for at en fremtidig Champions League-finale skal spilles i USA og nu begynder man også at røre på sig i Ecuador. Det sker i forbindelse med en aftale, som La Liga-chefen Javier Tebas er ved at få kørt i stilling.

Således melder AS, at Tebas netop har været i Ecuador for at tale med repræsentanter fra Ecuadors Serie A. Her skulle aftalen være, at man skal gå efter at øge synligheden af ecuadoriansk fodbold ved at sende kampe til Spanien. Umiddelbart er det Camp Nou (Barcelona), Bernabeu (Real Madrid) og Mestalla (Valencia) som skal huse de ecuadorianske kampe.

Tebas' plan er, at klubberne fra Ecuador skal spille i Spanien samtidig med at La Liga sender kampe til USA. Det giver rigtig god mening, at man har valgt at spille ecuadorianske kampe i Spanien, da Spanien efter USA - og naturligvis Ecuador - huser flest ecuadorianere; nemlig 370.000.

Umiddelbart skulle planen være, at én af Serie A's topklubber skal møde et midterhold i Spanien. Det skal tiltrække mange mennesker, men muligheden skal også være tilgængelig for andre end kun topklubberne.

- Kan en ecuadoriansk kamp blive spillet i Spanien inden for kort tid? Tusind vis af ecuadorianske fodboldfans er bosat i Spanien, det ville være en succes, har Tebas meldt ud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ecuadoriansk fodbold på vej til Spanien

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder