Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Javier Tebas træder tilbage! Men...

La Liga - 22. november 2023




Onsdag var der rigtig gode nyheder at finde i spansk fodbold ifølge La Liga selv. La Liga-præsidenten Javier Tebas har nemlig ifølge mediet valgt at træde tilbage og det er rigtig godt nyt for de spanske klubber, men det er et kæmpe men. Tebas har nemlig en plan. Måske forlader han ikke posten.

De spanske klubber er enige om, at Javier Tebas er en rigtig stor stopklods i at udvikle sig i spansk fodbold. Hans måde at håndtere de spanske klubber på har sjældent været til fordel for klubberne og det er ikke kun i FC Barcelona, at man er utilfredse med hans arbejde. Mange klubber har ofte haft repræsentanter ude og tale knapt så flot om præsidenten.

La Liga melder i dag, at Tebas har valgt at træde tilbage og dermed udløser det automatisk et nyt valg - og her vil han stille op igen! Han har været præsident for La Liga siden 2013 og hans nuværende periode på fire år udløber til december. Så helt konkret er hans plan at træde tilbage nu før hans periode udløber, stille op til det næste valg og forsøge at genvinde det.

Der er lige nu ikke nogen stærke kandidater til jobbet som La Ligas præsident og ved at gøre, som Tebas nu har tænkt sig at gøre, kan han i skærende kontrast vise hvor stor magt han har hvis han skulle gå hen og vinde valget igen. Selvom mange spanske klubber er imod ham, så har han også stor styrke bag kulissen og det bør ikke undre nogen hvis han stiller op og vinder valget igen.

Joan Laporta og Javier Tebas har også haft deres at bokse med. Laporta har gang på gang udtalt, at Tebas aldrig gør noget for at støtte og hjælpe de spanske klubber. I stedet begrænser hans konstant muligheden for at udvikle sig hvilket slår hårdt ned på La Liga som fodboldturnering. Når Tebas er blevet bedt om at sætte ord på det, så henviser han til de seneste mange år, hvor spanske klubber ofte har vundet internationale turneringer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Javier Tebas træder tilbage! Men...

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder