Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tebas: Derfor kunne Barca handle i sommers

Transfermarked - 14. oktober 2023




La Liga-præsidenten og Real Madrid-fanen Javier Tebas har sat ord på hvordan FC Barcelona i sommers kunne få lov til at hente en håndfuld spillere ind selvom klubben døjer med en høj gæld. Når man kigger på tallene så er det ikke så voldsomt i forhold til, at flere spillere er kommet ind.

Helt konkret er det afgørende, at Barca kun har brugt 3,4 millioner euro og de penge gik til Girona for at få fingrene i Oriol Romeu. De øvrige spillere er kommet på en lejeaftale eller fri transfer. Til gengæld lider Barca stadig under 1:4-reglen hvilket betyder, at klubben kun kan bruge 40 kroner for hver gang de har tjent 100 kroner. Det har været meget hårdt for Joan Laporta og co.

- Barca brugte kun 3 millioner euro. Der er regler, som kræver, at man sælger før man køber: For hver 100 kroner Barca tjener, kan de bruge 40 kroner. Barca kan ikke miste deres konkurrenceevne, men de bliver nødt til at operere indenfor reglerne for at hente spillere, forklarede Javier Tebas for nyligt.

Mange fans forstår ikke Tebas' tilgang til den økonomiske situation i La Liga, da det skader klubber som Barca, at de ikke kan handle ordentligt ind i forhold til klubber fra f.eks. Frankrig og England. I stedet for at beskytte klubberne, så skader han klubberne, lyder det på sociale medier.

Tebas har tidligere sat ord på situationen og holdt fast i, at reglementet er til for at klubberne ikke bliver opkøbt af rige oliesheiks, som spytter umenneskeligt mange penge i klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tebas: Derfor kunne Barca handle i sommers

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder