Annonce


Annonce

Annonce

Forvirret Tebas: Tror ikke Barca har købt dommerne

La Liga - 17. marts 2023
La Ligas præsident Javier Tebas har brændt mange broer de seneste år. Flere klubber i spansk fodbold er trætte af ham og specielt den måde han ofte går til medierne og kommenterer på forskellige sager. Senest har han igen-igen kommenteret på den dommer-sag, som lige nu kører i FC Barcelona.

Tebas har tidligere udtalt, at han tror, at Barca på grund af dommersagen kommer til at blive straffet hårdere end Juventus i 2006, hvor den italienske klub blev tvangsnedrykket. Men nu taler Tebas igen åbent om situationen og fortæller, at han ikke tror, at Barca har betalt dommerne. Desuden knyttede han også en kommentar til Gavi-situationen.- Jeg tror ikke, at Barca har fået hjælp af dommerne, men de har betalt penge til vicepræsidenten for dommerkomitéen og det skal undersøges. Der er en sag. Jeg tager dog ikke noget fra deres succes da de vandt mange titler, fortæller Tebas og følger op:

Det er en kendsgerning, at Barca har betalt penge, men der mangler en forklaring for at få klargjort, hvad der er op og ned, forklarede han videre.

Gerard Piqué kommenterede også på situationen og han var klar i spyttet. Den tidligere Barca-spiller slog fast, at hvis man endelig skal betale sig til dommerhjælp, så gør man det selvfølgelig ikke ved at udstede fakturaer - man gør det på det sorte marked.- I øvrigt ser det ud til, at Piqué ved hvordan man gør det. Den mand er smart. Han ved hvordan det fungerer. Jeg var overrasket (over Piqués udtalelser). Man bliver nødt til at være varsom med, hvad man siger, kom det yderligere fra Tebas, der selv åbner munden som vinden blæser.

Om Gavi
- Gavi kan ikke blive registreret. Barcas lønninger overgår loftet og derfor er der ikke rum til at registrere Gavis løn. Alle ønsker, at Gavi skal blive i Barca, men ret skal være ret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Forvirret Tebas: Tror ikke Barca har købt dommerne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder