Annonce


Annonce

Annonce

Tebas: Måske min sidste periode som præsident

La Liga - 29. februar 2024
Den udskældte La Liga-præsident Javier Tebas har indikeret, at han vel nok er i gang med sin sidste periode som præsident for La Liga. Det udtalte han i dag, hvor han - igen igen - kom ind på FC Barcelonas situation. Han er typen, som gerne taler højt i interviews og på de sociale medier selvom det skader mere end det gavner.

Hans største mål i disse dage lader ikke til at være, at føre La Liga tilbage til toppen af europæisk fodbold, men at skyde Super League ned. Som bekendt vandt selskabet bag Super League retten til at stifte den nye turnering, som der knokles på bag kulissen. Derfor er det stadig et varmt emne at tale om.

- Barca bliver ikke 'det nye Ajax', som kun sælger spillere. Barca skal nok komme ud af denne situation. Barca har muligheder på hånden. De har 2-3 højt rangerede spillere, som de kan sælge, og det kan skabe indkomst og mere ro i økonomien, fortæller Tebas og følger op:

- Min fremtid? Dette er ikke et monarki. Det er klubberne, der bestemmer. Jeg tror, det bliver min sidste periode som præsident for La Liga, kom det yderligere fra Tebas, der dog har fire år tilbage, da han for nyligt blev genvalgt uden konkurrence.

- Der er udfordringer, som vi skal overkomme - som Super League. Europæisk fodbold er i fare og hvis vi formår at løse situationen, så bliver dette min sidste periode og jeg smutter om fire år.

- Til trods for Barcas situation, så er de stadig med i Champions League og de har stadig chancen for at vinde La Liga. Klubben er ikke en katastrofe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tebas: Måske min sidste periode som præsident

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder