Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu får Arthur og Lenglet mere spilletid

La Liga - 20. september 2018Nu får Arthur og Lenglet mere spilletid

De nye spillere har ikke fået meget spilletid i sæsonens begyndelse, men det har der været en helt klar grund til. Ernesto Valverde har satse på de spillere, som kender hinanden på banen i håbet om at få en rigtig god start på sæsonen.

Til trods for at spillet ikke altid rammer det vanlige høje niveau, så har Barcelona sejret i samtlige officielle kampe i denne sæson og dermed har man altså fået en rigtig god start på sæsonen. Oktober giver dog anledning til bekymringer, da der venter nogle store kampe.

Inden vi når så langt venter der tre kampe, hvor specielt Arthur og Clement Lenglet kan forvente spilletid. Arthur er den spiller, som tilhængerne råber mest efter; de ser ham gerne spille mere og i takt med at Valverde skal have friske ben hos sine spillere til oktober, så forventes der flere rotationer mod Girona, Leganés og Bilbao i de kommende tre kampe.

Efter de tre kampe bliver der taget hul på oktober, som ikke har andet en storkampe på programmet. Tottenham ude, Valencia ude, Sevilla hjemme, Inter hjemme og til sidst Real Madrid hjemme. Her vil Valverde have friske ben hos sine stamspillere og derfor kan der altså forventes rotation i de kommende tre kampe.

Kampene mod Tottenham og Inter må siges at være noget vigtigere end kampene mod Valencia, Sevilla og Real Madrid. I ligaen er der nemlig rig mulighed for at rette op på sine fejl, mens man i Champions League ikke får den samme mulighed. Det gælder om at slutte på førstepladsen i Champions League-gruppen før knock out-faserne påbegyndes.

Hos spillerne er der dog ingen tvivl om, at kampen mod Real Madrid overordnet set har en større betydning på grund af klubbernes rivalisering.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 20%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

419,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder