Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca åbner sag mod Arthur

Nyheder - 28. juli 2020




Arthur er ikke glad for Barca i disse dage. Først følte han, at han blev presset ud af ledelsen, da han pludselig blev presset til at acceptere Juventus' tilbud. To gange afviste han helt personligt Juventus' bud, men Barca slap ham ikke af syne og blev ved med at presse på indtil han accepterede at skifte.

Efter at Arthur skrev under med Juventus for den kommende sæson, har Quique Setién nærmest ikke kigget på ham. Senest så man en træt brasilianer gabe på tribunen og nu er han i hjemlandet Brasilien og han er ikke dukket op i Barcelona efter en uges ferie.

Som bekendt har spillertruppen fået en uges ferie efter fadæsen i La Liga, hvor man smed det hele efter coronapausen. Spillerne fik en lille pause indtil i dag, hvor man har indledt forberedelserne til Napoli-kampen i Champions League, hvor Arthur stadig er til Setiéns rådighed - men han kommer næppe i spil, som situationen ser ud lige nu.



Således har Arthur nægtet at spille for Barca igen og han har forsøgt at finde en mulighed for at rive sin kontrakt i stykker. Han er slet ikke dukket op i Barcelona og ledelsen i klubben er ekstremt skuffet over den opførsel, som midtbanespilleren har udvist. Derfor har man valgt at åbne en sag mod Arthur, som utvivlsomt tvinger ham til at betale en bøde. Det meddeler mediet Sport.

Klubben har forståelse for Arthurs svære situation, men alle spillere er på kontrakt og skal derfor leve op til de krav, der bliver stillet, og da Arthur langt fra imødekommer disse krav, har klubben altså valgt at åbne en sag mod ham. I første omgang tog man kontakt til spilleren for at gøre det klart, at det havde været bedre at møde op og tale om tingene fremfor at blive væk - men Arthur ligner en mand, der slet ikke gider at være i Barca efter den triste oplevelse i forbindelse med Juventus-skiftet.

Mens Barca har åbnet en sag mod Arthur afventer man nu brasilianerens ankomst til Catalonien, hvor man forventer en undskyldning til klubben og spillerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca åbner sag mod Arthur

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder