Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur blev afvist på Camp Nou: Tag hjem

Nyheder - 9. august 2020
Arthur blev afvist på Camp Nou: Tag hjem

© EFE


Forholdet mellem Arthur og Barca har ramt et nyt bundniveau. I Barca er man ikke glade for Arthurs opførsel og hans seneste stunt er da heller ikke noget, man har respekt for. Faktisk gik han imod klubbens protokol og kunne i princippet have sat sine holdkammerater i fare.

Da han landede i Barcelona for to dage siden bad klubben ham om at tage en coronatest og først når et negativt resultat kom ud af den, skulle han mødes med Abidal for at fremvise resultatet og derefter kunne han tale med sine holdkammerater. En helt fair protokol som sikrer, at klubben ikke lukker en coronaramt spiller ind og mødes med de øvrige spillere. Sådan gik det dog ikke.Arthur tog en test og hans repræsentanter bekræftede over for Barca, at den var negativ, og at Arthur derfor ville møde ind på Camp Nou for at se kampen mod Napoli i aften. Det var dog ikke planen og da Abidal og hans team ikke havde set coronaresultatet, valgte man altså at afvise Arthur, da han forsøgte at komme ind på Camp Nou. Beskeden var klar: Tag hjem.

Barca sendte simpelthen Arthur hjem, da klubben ikke kunne bekræfte, at hans coronatest var negativ. Forinden kampen bekræftede Barca, at man ikke have planer om at se Arthur, mens Arthurs bagland var af en anden opfattelse da de forklarede, at spilleren naturligvis møder ind på Camp Nou.

Hele situationen er splittet og Arthur gør det bestemt ikke lettere for sig selv ved at gå imod klubbens protokol for anden gang. Først afviste han at møde ind til træning efter en kort ferie og denne gang afviste han simpelthen at stole på klubbens råd om sundhed, da han aldrig gav klubben sit coronaresultat.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder