Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Derfor får Malcom ikke meget spilletid

Truppen - 28. september 2018




Sæsonen er allerede godt i gang, me FC Barcelonas tilhængere har endnu ikke for alvor set Malcoms kvaliteter. Brasilianeren får sjældent chancen under Ernesto Valverde og han er da også blevet ignoreret til morgendagens kamp mod Athletic Bilbao på Camp Nou.

Malcom var med i truppen til kampen mod Leganés, men Valverdes plan var ikke at benytte sig af ham. Men omstændighederne taget i betragtning havde Barcelona brug for mål og derfor satte Valverde sin wingspiller på banen - men uden en regulær spilrytme leverede Malcom bestemt ikke nogen god præstation.

48 timer senere er Malcom siet fra igen og han må atter engang se langt efter at komme ind i en rytme som kan forbedre hans præstation. Rafinha var ikke med mod Leganés, men er udtaget til i morgen og heller ikke Rafinha får mulighed for at komme ind i en rytme. Valverde er i tvivl omkring begge spillere - og det er der en god grund til.

Rafinha forventes at skifte klub til januar og derfor ønsker Valverde at bruge andre spillere, som kommer til at hjælpe holdet hele sæsonen. I Malcoms tilfælde er der tale om et indkøb, som Valverde ikke bad om. Det var den sportslige ledelse, som mente, at Malcom havde potentiale til at spille i Barcelona, men Valverde ser ham ikke som en del af planen for sæsonen, og derfor får han kun lidt spilletid her og der.

Det er bestemt ikke let at være Malcom, som helt sikkert ville have fået mere spilletid i Roma, men da Barcelona meldte sin interesse var han ikke i tvivl. Selvom han får spilletid af og til, er det svært at levere en god præstation, da han på ingen måde er kommet ind i nogen rytme. Han er blot 21 år og har masser af fremtid i sig, men han må altså se sig forbigået for en spiller, der til januar meget vel kan være fortid i klubben.

Malcom har deltaget i to officielle kampe for FC Barcelona i denne sæson. Rafinha har kun spillet med i en enkelt kamp. Det var mod Real Sociedad på udebane, hvor han da også blev skiftet ud undervejs. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Derfor får Malcom ikke meget spilletid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder