Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Segura lukker ikke døren for Neymar-comeback

Transfermarked - 18. november 2018




Historierne om Neymar tog pludselig til for en måneds tid siden. Her kom den ene historie efter den anden ud om en mulig transfer, som sender brasilianeren fra PSG og tilbage til FC Barcelona. Catalanernes sportschef Pep Segura valgte i et nyt interview at holde døren åben.

- I øjeblikket arbejder vi ikke på noget omkring Neymar. Jeg har allerede sagt, at vi ikke henter unge spillere tilbage, som forlod klubben på grund af penge, men tilfældet med Neymar er fuldstændig anderledes.

- Vi skal altid evaluere transfermarkedet og se, hvad der er bedst for klubben. F.eks. forlod Thiago os som en professionel fodboldspiller, så han går ind i samme kategori som Neymar og han kan også vende tilbage hvis det bliver anmodet af teamet, fortæller Segura til Cadena Ser.

Klubbens ledelse ser altså en forskel på om man forlader klubben som ung spiller for pengenes skyld, eller om man forlader klubben som en veletableret professionel fodboldspiller. Det bliver dog næppe en billig løsning for FC Barcelona, da Neymar på ingen måde er blevet dårligere siden skiftet til den franske hovedstad. Han leverer fortsat varen og anses af mange for at være blandt de absolut bedste spillere i verden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Segura lukker ikke døren for Neymar-comeback

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder