Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca sætter Dembélé til salg - her er prisen

Transfermarked - 21. november 2018




Ousmane Dembélés tvivlsomme opførsel og manglende disciplin er ikke noget som glæder nogen i FC Barcelona. Præsident Josep Maria Bartomeu blev nødt til at indkalde Dembélés agent for at tale situationen ud og i samme forbindelse har klubben sat en pris på Dembélé.

Det har de gjort fordi, at ledelsen ønsker at sælge ham såfremt han ikke formår at dreje nøglen og respektere dagsorden i FC Barcelona. Dembélés agent har fået al den information, som han har brug for og sammen med angriberen skal de nu tale situationen ud og forsøge at løse problemerne.



Dembélé havde også problemer i Dortmund, men FC Barcelona troede på, at han kunne lære af sine fejl når han kom til klubben. Det har ikke været tilfældet hidtil og selvom han helt sikkert har leveret nogle flotte kampe, så har der været mere negativ end positiv luft omkring ham.

FC Barcelona gav selv 105 millioner euro svarende til 780 millioner danske kroner for Ousmane Dembélé. Ifølge Mundo Deportivo har de nu sat en ny pris på Dembélé såfremt en køber er klar til at hente ham uden at skulle indløse hans frikøbsklausul: 750 millioner kroner kan han købes for.

Hans frikøbsklausul lyder på 400 millioner euro, men det er fuldstændig urealistisk, at en klub ønsker at give det - omvendt er det umuligt for en klub at finde pengene og spendere dem. Derfor er FC Barcelona åben for forhandlinger og prisen lyder altså på 750 millioner kroner såfremt Dembélé ikke formår at dreje nøglen og vise, at han er klar til at erobre Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca sætter Dembélé til salg - her er prisen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder