Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Schuster: Barca er for stor til Dembélé

Nyheder - 23. november 2018




Den tidligere Barcelona- og Real Madrid-spiller Bernd Schuster er efterhånden blevet 58 år og er cheftræner i kinesiske Dalian Yifang. Han har for nyligt medvirket i et interview hos El Transistor på Onda Cero og her giver han sit syn på hele situationen med Ousmane Dembélé.

Til trods for at han bor på den anden side af kloden, så følger han spansk fodbold tæt, da han har spillet for FC Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid. Desuden var han cheftræner i Levante, Getafe og Real Madrid fra 2004-2008.

- Nogle spillere har gjort sig fortjent til at spille i Barcelona, og andre har ikke. Det kan du se med det samme; man behøves ikke at bruge tre sæsoner på at se det, forklarer han med Dembélé som hovedperson og følger op:

- I Dortmund spillede han fantastisk lige med det samme, men Barcelona er for stor til ham, fortæller han videre og slår samtidig fast, at Barcelona slet ikke vidste hvordan Dembélé var uden for banen før de hentede ham for 105 millioner euro i Dortmund.

Ousmane Dembélé fik et lille pusterum fra sine vante omgivelser, da han var med det franske landshold. I går var han tilbage i træning i Barcelona og nu er spørgsmålet om det enorme pres og de vedvarende rygter har fået ham på andre tanker. Ernesto Valverde udtager i dag sin trup til topkampen mod Atletico Madrid og her bliver det spændende at se, om Dembélé får lov til at blive hjemme eller rejse med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Schuster: Barca er for stor til Dembélé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder