Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez og Arthur bliver klar til lokalbraget

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 6. december 2018


Suárez og Arthur bliver klar til lokalbraget

Torsdag var der gode nyheder ved dagens træning i FC Barcelona. Både Luis Suárez og Arthur deltog på normal vis og det er et godt signal forud for weekendens lokalbrag mod Espanyol på udebane. Begge forventes klar til opgøret.

Arthur har døjet med en overbelastning mens Luis Suárez har haft bøvl med det ene knæ. Arthur så egentlig kun ud til at misse kampen mod PSV, men tog også Villarreal- og Leonesa-kampen med. Han burde derfor være frisk til at være en del af truppen der møder Espanyol lørdag aften.

Luis Suárez har i lang tid haft problemer med det ene knæ, men han har fået god behandling og mener selv, at han er i bedring. Desværre for ham på smerten tilbage, og han har nu haft tid til igen at behandle sit knæ. Ernesto Valverde forklarede tirsdag, at han forventer, at Suárez er klar til kampen mod Espanyol.I og med at begge trænede med i dag ser det altså ud til, at de bliver klar til lokalbraget. Desuden trænede også Sergi Samper med, men han forventes ikke at få en rolle i lokalbraget mod naboen.

Arturo Vidal var udtaget til kampen mod Leonesa i går og dukkede også op på Camp Nou, men en time før kick off blev han sorteret fra med feber. Han var dog i bedring i dag og deltog i træningen sammen med resten af sine holdkammerater.

Sergi Roberto trænede for sig selv i jagten på at vende tilbage fra sin skade mens B-spillerne Iñaki Peña, Chumi, Juan Miranda og Riqui Puig alle deltog i dagens træning. Blot ét træningspas endnu venter spillerne før de er i aktion igen. Fredag trænes der klokken 18.00. En time forinden afholder Valverde pressemøde forud for lørdagens kamp mod Espanyol klokken 20.45.
Læs også
- Tidligere Barca-spiller skuffet over Arthur
- Officielt: Arthur ude med skade i 3-4 uger
- Arthur: Neymar hjalp mig efter skiftet til Barca
- Arthur: Jeg forsøger at lokke Neymar til Barca
- Hvad sker der med Arthur?


Ugens mest læste

Seneste nyheder