Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Ny opdatering på Umtitis skade

Skader - 23. december 2018




Samuel Umtiti har været i Doha, Qatar de seneste par uger for at få behandlet sit knæ. Det var et valg, som han sammen med lægerne tog, selvom andre i klubben mente, at han skulle opereres for at komme ovenpå igen.

Den enorme tvivl omkring Umtitis skade betød, at klubben så sig nødsaget til at hente en ny forsvarsspiller og her kom Jeison Murillo altså ind i billedet. I dag har FC Barcelona udsendt en besked omkring Umtitis skade.

- Samuel Umtiti blev evalueret af klubbens læger denne morgen som følge af smerter i hans venstre knæ. Umtiti vender tilbage den 30. december for at fortsætte sin behandling, skriver klubben på sin hjemmeside og følger op:



- Behandlingsplanen blev bekræftet den 2. december med håbet om, at knæet ville få det bedre. Spilleren har været i Qatar i de seneste uger for at blive behandlet under overvågning af klubbens læger.

Klubben kan altså ikke bekræfte, om Umtiti er i bedring eller om det er blevet værre. Status er, at han skal fortsætte med at blive behandlet og dermed ligner det, at en operation ikke kommer på tale, selvom klubben endnu ikke har meldt ud om dette.

FC Barcelona-spillerne har netop nu juleferie. Næste kamp er ude mod Getafe - den 6. januar 2019. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Ny opdatering på Umtitis skade

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder