Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Meunier hentyder at Rabiot-skifte er tæt på

Transfermarked: Af Emil Mozart Hansen - 23. december 2018




Franske Adrien Rabiot har længe været kædet sammen med et skifte til FC Barcelona. Den 23-årige midtbanespillers flirt med FC Barcelona har trukket mange overskifter i de spanske og franske sportsaviser. Det skyldes ikke mindst, at Adrien Rabiot har nægtet at forlænge med den franske hovedstadsklub, der ellers er ivrige efter at beholde den talentfulde midtbanemand.

Franske Adrien Rabiot har gjort sig bemærket med en række fremragende præstationer for PSG gennem de seneste par sæsoner. Hans situation i PSG har floreret længe i pressen, men nu kan det endegyldigt være forbi. Hans belgiske holdkammerat, Thomas Meunier, fortalte i aftes til pressen efter PSGs 1-0-sejr over Nantes, at Adrien Rabiot er klar til at tage afsted.

- Adrien er en fantastisk fodboldspiller. Han er et kæmpe talent, og han kan sagtens spille for de største klubber. Det har han vist gennem en længere periode. Når der kommer sådan et tilbud på bordet i hans alder, så er det svært at sige nej. Han er klar til at skifte. Klubben har prøvet alt for at få ham til at blive, men han er klar til at komme videre, sagde Thomas Meunier til pressen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Meunier hentyder at Rabiot-skifte er tæt på

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder