Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Toulouse-præsident: Barcelona er arrogante

Nyheder: Af Sajad Koftan - 10. januar 2019




FC Barcelonas jagt på Jean-Clair Todibo faldt endelig på plads for catalanerne, selvom handelen bestemt ikke er faldet i god jord, hvis man spørger Toulouses præsident, Olivier Sadran, som kalder Barcas ledelse for "arrogante".

Tirsdag bekræftede Barca at en forhånds-kontrakt var faldet på plads med den unge forsvarsspiller, som jo betyder at Todibo, først til sommer, officelt kan kalde sig for Barca-spiller.
Dog skal Barca-ledelsen betale 3,2 mio. kr for spillerens rettigheder, selvom Todibo jo hentes på en fri transfer til sommer.

Men den centrale forsvarsspillers skifte til Camp Nou har bragt sindene i kog hos Toulouses præsident, Olivier Sadran, som kalder den catalanske klub for "arrogante, i et interview med den franske avis, L´Equipe.

- Spilleren er nærmest ikke blevet rådgivet, sagde Sadran.

- Derudover har Barcelona ikke overholdt vores aftale, som jo ikke er særlig ansvarsfuldt af en stor klub som dem, selvom de ikke har overtrådt nogle specifikke regler.

- Barcelonas opførsel er ikke en storklub værdig, fortsatte præsidenten.

- Det er endda helt ekstraordinært, når Barcelona melder ud, at Todibo tilhører dem fra juli måned, selvom jeg ikke kender en eneste person som kan spå seks måneder frem i tiden.

- For livet er fyldt med ubehagelige overraskelser nogle gange, om vi vil det eller ej. Det viser bare deres arrogance, når de tror de ved mere end livet selv, rasede præsidenten. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Toulouse-præsident: Barcelona er arrogante

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder