Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dortmund bremser Todibos Fulham-skifte

Transfermarked - 4. oktober 2020
Dortmund bremser Todibos Fulham-skifte

©


Transfervinduet lukker i morgen og Barca mangler stadig at forstærke sig på to positioner: De mangler at finde en central forsvarsspiller da man ikke tror på Jean-Clair Todibo mens man endnu ikke har formået at erstatte Luis Suárez, som blev sendt til Atletico Madrid.

I håbet om at hente Eric Garcia er Barca blevet enig med Fulham. Englænderne står klar til at købe Todibo for 18 millioner euro hvorfor Barca har forsøgt at overtale Todibo til at tage imod englændernes tilbud. Men nu er Dortmund kommet ind i billedet hvilket tiltaler Todibo langt mere.

I Dortmund vil han have udsigt til at spille Champions League ligesom han allerede kender Bundesligaen fra sit lejeophold i Schalke 04. Den eneste forskel - som er udslagsgivende - er dog at Dortmund ikke har tilbud i nærheden af Fulhams 18 millioner euro hvilket får Barca til at stoppe op. Todibo vil til Dortmund, men Barca vil have flere penge af Dortmund. Hvor højt beløbet er vides ikke, men Sport erfarer, at det ikke nærmer sig Fulhams bud.

Selvom Todibo er klar over, at han ikke indgår i Ronald Koemans planer, så har han ikke tænkt sig bare at acceptere et tilbud for at Barca kan tjene lidt ekstra. Han ønsker sig et sportsligt projekt, som han kan forene sig med. Og indtil videre er det Dortmund, som tilbyder de bedste rammer, men med knap så højt et bud.

Det bliver derfor spændende at se, hvad Barca kommer frem til inden transfervinduet lukker i morgen.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder