Annonce


Annonce

Annonce

Stor Messi-rekord: 400 mål i La Liga

La Liga: Af Sajad Koftan - 14. januar 2019




FC Barcelonas superstjerne og troldmand, Lionel Messi, nåede en mindeværdig milepæl i søndagens hjemmekamp mod Eibar, da argentineren scorede sit mål nummer 400 i La Liga.

Messi har i den grad markeret sig i spansk fodbold, siden sin debut i 2004-sæsonen, og er nu den første spiller til at nå 400 mål i ligaen for FC Barcelona.

Efter at have brillieret og imponeret alt og alle i Barcas ungdomsakademi, er Barcas bedste spiller kun blevet bedre for hver dag, hvor rekordholderen ikke sætter grænser for sine imponerende bedrifter.

Selvom avis-overskrifterne taler sit tydelige sprog, er Messi ikke blot en fantastisk målscorer - stjernen dribler, skyder, afleverer og afgører kampene på egen hånd, i et niveau hvor ingen andre kan følge med.

Gennem sin imponerende karriere har Messi slået den ene rekord efter den anden, og er nu nået de sensationelle 400 scoringer i La Liga - for den samme klub, nemlig FC Barcelona.

Fordelt på alle turneringerne har Messi scoret 575 mål i 658 kampe for catalanerne.

- Han er fra en anden galakse, udtalte Barca-træneren, Ernesto Valverde, da cheftræneren fik Messi-tallene præsenteret for sig, efter Eibar-sejren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stor Messi-rekord: 400 mål i La Liga

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder