Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca afventer Dembélé og Messi før El Clásico

Nyheder - 3. februar 2019




For små to uger siden kom Ousmane Dembélé til skade og blev efterfølgende meldt ude i netop to uger. Han er lige nu ved at være kommet ovenpå igen og mødte derfor ind til træning i dag, selvom hele truppen havde fået fri.

Hans ønske var at træne sig klar til El Clásico i den kommende midtuge, men det blev ikke til meget træning for den lynhurtige franskmand. Han blev nemlig sendt hjem igen kort efter at være tilset af lægerne. I løbet af sit skadesfravær er han blevet ramt af feber, som han havde taget med sig til træningen i dag. Her blev han tilset af lægerne før han blev bedt om at tage hjem og slappe af.

Lionel Messi måtte en tur på sidelinjen i gårsdagens kamp mod Valencia. Her havde han - angiveligt - fået sig et trælår, og måtte behandles. Han kom dog siden på banen igen og spillede kampen færdig. Der har ikke været nogle officielle meldinger omkring argentinerens situation, men i og med at han altså valgte at spille kampen færdig lige inden et hæsblæsende program tyder på, at han slet ikke har pådraget sig nogen skade.

Ikke desto mindre tages der ingen chancer og lige nu afventer FC Barcelona situationen omkring de to spillere. Begge forventes at blive klar til El Clásico, men spørgsmålet er så om de starter på banen eller om Valverde bliver nødt til at finde to andre spillere fra start. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca afventer Dembélé og Messi før El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder