Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sparer Valverde spillere i aften?

Nyheder - 6. februar 2019




I aften tørner Barca sammen med ærkerivalerne fra Real Madrid, når første kamp i semifinalen i Copa Del Rey finder sted på Camp Nou.

Der er altid meget på spil, når de to spanske tophold mødes. Spørgsmålet er dog, om Valverde har tænkt sig at spare profiler i aftenens kamp, som han har haft for vane i cup-kampene i denne sæson.

Der er ingen tvivl om, at Copa Del Rey har været nedprioriteret i denne sæson. Barca har tabt flere kampe med reserverne for siden hen at vende tingene på hovedet på Camp Nou. Det så man senest mod Sevilla, som tabte med knusende 6-1 på Camp Nou efter at have vundet første opgør med 2-0 i Andalusien.

Man kan derfor spekulere i, om Valverde har i sinde at spare profiler i aftenens kamp, selvom modstanderen hedder Real Madrid. Messi er som bekendt netop kommet tilbage fra en mindre skade, så spørgsmålet er, om Valverde starter med den magiske argentiner på bænken i aften.

Samtidig venter der et svært program lige rundt om hjørnet, hvor Barca allerede i weekenden spiller en svær udekamp mod Bilbao. Det kan være endnu en grund til, at der spares spillere i aftenens kamp.

På den anden side er der tale om et semifinaleopgør mod de hvide fra Madrid. Det er en kamp, som alle Barcas spillere og tilhængere ønsker at vinde. Dermed er der også chance for, at Valverde stiller med stærkest mulige opstilling i aften.

Hvordan Barca-træneren vælger at blande kortene, får vi først svar på cirka en time før kampstart. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sparer Valverde spillere i aften?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder