Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

PSG fortsætter: Jagter Eric Abidal

Nyheder - 23. februar 2019




Den nuværende sportsdirektør i PSG, Antero Henrique, er ekstremt usikker i sit job i disse dage. Det lykkedes ham ikke at hente Frenkie de Jong og det kommer han nu til at bøde for: Ejerne af PSG vil nemlig hente Eric Abidal som erstatning.

Der har længe været krig mellem PSG og FC Barcelona og mens PSG ikke har noget som helst fodboldmæssigt at konkurrere om, så forsøger de at lokke med penge. Det samme sker nu i forbindelse med Eric Abidal, som fungerer som assisterende sportsdirektør i FC Barcelona og derfor var med inde over handlen omkring blandt andet Frenkie de Jong.

PSG er altid ude efter at hævne sig og lykkedes altså ikke at hente Frenkie de Jong, som de ellers gik all in efter ved at tilbyde en såkaldt 'blank cheque'. Nu forsøger de så i stedet at hente Eric Abidal, som dog ikke har planer om at forlade FC Barcelona hvis man skal tro på Mundo Deportivos ord.

Eric Abidal glæder sig over at være en del af det sportslige projekt i FC Barcelona og nyder tilværelsen med Pep Segura og Ramon Planes, så der skal helt ekstraordinære midler til for at lokke ham væk fra FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG fortsætter: Jagter Eric Abidal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder