Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Følelsesladet Neymar: Jeg savner Messi

Nyheder: Af Sajad Koftan - 4. marts 2019


Følelsesladet Neymar: Jeg savner Messi

Den tidligere Barcelona-stjerne, Neymar, har overfor den franske tv-stationen, TV Globo, åbnet op om forholdet til Barcas Lionel Messi, i et langt og følelsesladet interview, hvor brasilianeren forklarede hvordan venskabet med Messi blev til.

PSG-kanten forlod Barca i sommeren 2017, men har ikke sprudlet for franskmændene på det seneste, eftersom Neymar er ramt af en skade.

- Leo var virkelig speciel for mig i Barcelona. Jeg fortæller altid historien til alle, fordi den betyder så meget for mig, sagde Neymar.

- Da jeg havde brug for Messis støtte mere end nogensinde, viste han sit værd. Holdets største stjerne, verdens bedste spiller tog mig i hånden og forklarede at jeg skulle være mig selv og ikke være genert, at jeg skulle være den samme glade dreng som jeg var hjemme i Santos.

- Han forklarede at jeg skulle slippe håndbremsen og hverken frygte ham eller nogen andre. Han sagde at han var her for at hjælpe mig, forklarede PSG-stjernen i et lettere sentimentalt øjeblik foran de rullende kameraer.

Den tidligere Santos-stjerne erkendte desuden at det tog tid før han faldt på plads i Catalonien.

- Jeg ankom til Barca som en genert ung spiller, som var bange for at lave fejl. Det var svært at spille mit eget spil til at starte med. Men så tog Messi mig til side i omklædningsrummet, da der var halvleg i en kamp, forklarede den brasilianske landsholdsspiller.

- Jeg sad og græd for mig selv. Intet virkede for mig på banen og jeg kunne ikke finde mit spil frem. Det var dér Messi holdt en pep-talk for mig.

- Jeg tænkte over Messis ord og blev rolig igen. Det var der vi blev rigtig gode venner. Han ændrede mit forhold til mit eget spil, forklarede Neymar.

Messi og Neymar er stadig tætte venner den dag idag.

- Vi joker, pjatter og griner konstant når vi er sammen og selv over telefonen. Jeg savner Messi og Suarez hver eneste dag. Disse to mennesker som jeg vil huske resten af mit liv. De er gemt i mit fodbold-hjerte, for alt det de gjorde for mig. De er mine bedste venner, slog stjernen fast.

- Tanken om at spille sammen med dem igen tiltaler mig hver dag. Det er åbenlyst at jeg lige må tage en dyb indånding, når Messi har talt om at spille sammen med mig igen. Det er fedt så længe det varede og jeg savner det inderligt.

- Men idag er jeg i Paris, hvor jeg står overfor nye udfordringer, sagde en følelsesladet Neymar til tv-stationen.
Læs også
- 3 tilbud: Sådan får Barca fingrene i Neymar
- Spansk TV afslører: Neymar på boligjagt i Barcelona
- Twist: Griezmann til PSG - Neymar til Barca!
- Neymar til PSG: Jeg vil hjem til Barcelona
- Vidal åbner døren: Vi elsker Neymar


Ugens mest læste

Seneste nyheder