Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Semedo: Real Madrid lider under Ronaldo-skifte

Nyheder - 16. marts 2019




Nelson Semedo og FC Barcelona tordner mod det spanske mesterskab, men portugiseren erkender, at landsmanden Cristiano Ronaldo har gjort det lettere for FC Barcelona at vinde mesterskabet, da hans skifte væk fra Real Madrid har fået den madrilenske klub til at lide.

- Uden Messi ville vi stadig kunne spille godt, men ikke på samme måde. Til gengæld lider Real Madrid under Ronaldos fravær. Jeg kan ikke sige, at det var skidt for os, at Ronaldo skiftede. Det havde helt sikkert været sværere at vinde ligaen for os hvis han var i Real Madrid.

- Ronaldo kræver en masse opmærksomhed af et hvert forsvar og ligaen havde været en større konkurrence med ham i Real Madrid, fortæller Semedo.

Til dels har Semedo ret, men tager man et kig på La Liga-vinderne, så er det ikke fordi at Cristiano Ronaldo har hjulpet Real Madrid til et hav af mesterskabet. Siden 2008-2009 har Real Madrid kun vundet La Liga to gange; det skete i 2011-2012 og i 2016-2017. I samme periode har FC Barcelona vundet ligaen syv gange. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Semedo: Real Madrid lider under Ronaldo-skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder