Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Umtiti kan være på vej væk til sommer!

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 16. marts 2019


Medie: Umtiti kan være på vej væk til sommer!

Samuel Umtiti spillede rigtig godt i sidste sæson, men har været ramt af en voldsom knæskade i denne sæson, som har sat ham ud af spillet i flere måneder. Nu er han tilbage, men han må erkende, at Clement Lenglet har gjort det godt og derfor kæmper de to nu om pladsen i det centrale forsvar ved siden af Gerard Piqué.

De seneste rygter går på, at FC Barcelona er interesseret i at hente Ajax-spilleren Matthijs de Ligt og det kan være med til at skubbe Samuel Umtiti ud i kulden og få ham på transfertanker. I hvert fald har præsident Josep Maria Bartomeu offentligt bekræftet interessen i De Ligt.

Hvis Lenglet fortsætter sit gode spil og bliver en del af Valverdes planer i næste sæson, så skal Umtiti pludselig kæmpe mod Lenglet og De Ligt, hvis hollænderen kommer. Og det kan betyde et farvel til franskmanden, melder Calciomercato. Umtiti har allerede udset sig både Manchester United og Manchester City som en mulig ny klub hvis han ender med at skifte.Det er rigtig dårlige nyheder for FC Barcelonas fans, da Umtiti var et rent røverkøb hvis man tager prisen og hans præstationer op mod hinanden. Blot 25 millioner euro kom FC Barcelona af med da de hentede ham hos Lyon, men tiden kan være inde til at han smutter videre.

FC Barcelona er helt sikkert interesseret i af hente De Ligt på grund af hans flotte spil og fordi, at han er en ung spiller med en stor fremtid foran sig. Piqué er blevet 32 år og kan ikke fortsætte med konstant at spille alle kampe. Derfor er det en større kabale, som skal gå op; men om det bliver med eller uden Samuel Umtiti må fremtiden vise.
Læs også
- Umtiti afviser Juventus for at blive i Barca
- Umtiti afviser sommerskifte
- Medie: Umtitis sæson er slut!
- De Ligt glippede: Juventus klar til at hente Umtiti
- Umtiti: Ville glæde mig at se Griezmann i Barca


Ugens mest læste

Seneste nyheder