Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Aleña: Jeg vil være en del af fremtidens hold

Nyheder - 27. marts 2019




Carles Aleña arbejder hårdt hver dag til træning så han er klar når Ernesto Valverde har brug for ham på banen. Det er blevet til sporadiske indhop i denne sæson og ofte er han blevet rost for sit spil til trods for at han ikke får nok kampe i træk til at komme ind i en rytme.

Men det til trods opgiver han ikke håbet om en dag at blive fast mand på FC Barcelonas midtbane. Det fortæller han til Onda Cero.

- Jeg nyder alt, som jeg oplever i øjeblikket. Jeg arbejder stenhårdt så jeg en dag kan blive en del af fremtidens midtbane hos FC Barcelona. Jeg tager intet forgivet, men jeg ved, at med hårdt arbejde kommer chancerne, fortæller Aleña til Onda Cero og satte også nogle ord på Messi.

- Han er en fantastisk person. Jeg har altid haft et godt forhold til ham. Han har givet mig råd, selvom han måske ser genert ud set ude fra. Jeg husker min første træning med førsteholdet og min første træning med Messi. Jeg kommer aldrig til at glemme det - jeg spurgte endda om at tage et billede med Messi efter træningen.

Aleña spillede ikke med for Spaniens U21-hold, som slog Østrig med 3-0, men han bærer ikke nag, fortæller han.

- Jeg er slet ikke sur. Jeg er bare glad for at kunne nyde denne tid med mine holdkammerater. Jeg er glad for at vi vandt kampen og at vi har haft en god uge.

Aleña er tilbage i FC Barcelona når lokalbraget mod Espanyol i weekenden finder sted. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Aleña: Jeg vil være en del af fremtidens hold

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder