Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca er bekymret for Arthur

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 4. april 2019


Barca er bekymret for Arthur

- Han minder mig om Xavi på grund af sin spillestil, korte aflevering og evne til at holde på bolden, sagde Lionel Messi om Arthur efter at have spillet med ham i ganske få måneder.

Arthur har haft en god tid i FC Barcelona og har hurtigt vundet hjerterne i Catalonien, men klubbens ledelse er så småt begyndt at blive bekymret for den elegante midtbanespiller.

Arthur har aldrig rigtig haft glæden ved at spille 90 minutter konstant. Han bliver ofte pillet ud i løbet af anden halvleg og det er ikke kun i FC Barcelona, at det sker. Også i Gremio blev han ofte pillet ud.

Arthur er blandt de spillere, som indtager flest proteiner i løbet af en dag for at bygge sin krop op til at kunne følge med europæisk fodbold over en hel sæson. Det er noget, som klublægerne har rådet ham til, da de sidder med alle tal omkring alle spillere og kan se, hvad der skal arbejdes på.Han har endnu ikke for alvor haft en dårlig kamp og selvom han havde det svært mod Villarreal, så havde han sin spillestil at falde tilbage på med korte afleveringer og bolderobringer. Han har i denne sæson spillet med i 33 kampe, fået over 2000 minutter og er blevet udskiftet 19 gange i La Liga og Champions League.

Om Arthur formår at bygge sin krop op til de yderst hårde krav for at gøre sig i europæisk fodbold over en hel sæson; men sandheden er, at Valverde udskifter ham ofte for at skåne ham fra overbelastning og skader.
Læs også
- Coutinho og Arthur håber på Neymar
- Arthur skadet - tvivlsom til Copa America
- Arthur: På landsholdet er jeg mere fri
- Arthur jagter finalen: Træner med igen
- Officielt: Arthur udgår med skade


Ugens mest læste

Seneste nyheder