Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Semedo: Uniteds PSG-kamp bekymrer os ikke

Champions League - 11. april 2019




Nelson Semedo startede på banen i aftes mod Manchester United og kunne se til, da Suárez headede bolden ind på Luke Shaw, som rettede kuglen af til et selvmål. Catalanerne vandt 1-0 og Nelson Semedo er glad for at man fik et godt resultat med hjem til returkampen.

- Returkampen er meget vigtig, men vi fik et godt resultat med til den kamp. Det bekymrer os ikke, at United lavede et comeback mod PSG. Det viste blot at United er et godt hold - men de møder altså et endnu bedre hold; FC Barcelona, fortalte Semedo efter kampen i går.

- Vi spillede en udmærket kamp. Champions League kræver, at man er på sit ypperste i hver kamp. Vi vidste, at United ville satse på kontra til at indlede med, men vi gjorde det godt og holdt dem fra fadet.

- Nu skal vi fortsætte med at arbejde hårdt og forbedre vores spil. Vi tager på banen for at vinde hver gang - denne gang var ingen undtagelse.

På tirsdag er der returkamp. Her skal Manchester United til Camp Nou for at forsøge at vende resultatet. I mellem tiden møder FC Barcelona Huesca på udebane mens Manchester United får besøg af West Ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Semedo: Uniteds PSG-kamp bekymrer os ikke

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder