Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Vidal foran ottende mesterskab i træk

La Liga - 26. april 2019




Arturo Vidal har gang i en rigtig flot sæson i FC Barcelona til trods for sin anderledes spillestil. Han får masser af spilleminutter og har faktisk gjort det så godt, at ledelsen pønser på at forlænge hans kontrakt med yderligere ét år.

Èn ting som Arturo Vidal garanter, er at klubben vinder mesterskabet. I hvert fald står han til at vinde sit ottende mesterskab i træk. Det kan ske i morgen aften når Levante kigger forbi Camp Nou. Hvis FC Barcelona vinder, så er de mestre - eller hvis Atletico Madrid taber deres hjemmekamp mod Valladolid få timer inden.



Guldturen startede i Juventus, hvor han vandt mesterskabet fra 2012 til 2015 før han rykkede til Bayern München. Her vandt han mesterskabet fra 2016 til 2018 før han altså rykkede til FC Barcelona og nu står til at vinde et mesterskab i 2019. Det vil i så fal være ottende år i tæk med ligatitlen.

Det eneste, som Arturo Vidal mangler er at vinde Champions League. Han har tabt finalen for Juventus til FC Barcelona, og formåede heller ikke at løfte pokalen for Bayern München. I år har han chancen, hvor FC Barcelona som bekent møder Liverpool i semifinalen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vidal foran ottende mesterskab i træk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder