Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Van Dijk: Glad for ikke at møde Messi hver sæson

Champions League - 2. maj 2019Van Dijk: Glad for ikke at møde Messi hver sæson

Der var set frem til duellen mellem Lionel Messi og Virgil Van Dijk i aftes. Argentineren kom ud som den klare vinder, da han scorede to gange og FC Barcelona vandt kampen. Efter opgøret kunne Van Dijk da også ånde lettet op, da han ikke skal møde Messi hver sæson.

- Når du møder Messi, og han er i så god en form, så kan du ikke gøre noget. Jeg er glad for at jeg ikke spiller i Spanien og møder ham hver sæson. Han scorede to gange og jeg forlader Camp Nou med en bitter smag. Han vand kampen, men ikke krigen, fortalte Van Dijk efter kampen.Luis Suárez åbnede kampen med sin scoring, da han var hurtigt end netop Van Dijk på Jordi Albas aflevering. Målet til 2-0 måtte Van Dijk også kigge på. Her var Messi hurtigere over Suárez' overliggerskud, og mens Messi samlede bolden op og scorede, kiggede Van Dijk på.

3-0 på måltavlen før returen er guld værd for FC Barcelona. Returen spilles på Anfield på tirsdag og her har Liverpool helt sikkert ikke tænkt sig at give op på forhånd. De viste i går, at Barca er til at skabe chancer mod. Omvendt er de selv blevet advaret om Barcelonas skarphed foran kassen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder