Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Åbent brev fra Marc-André ter Stegen

Nyheder - 31. maj 2019Åbent brev fra Marc-André ter Stegen

Marc-André ter Stegen har valgt at offentliggøre et åbent brev på FC Barcelonas officielle hjemmeside, hvor han reflekterer over den netop overståede sæson. Det gør han lige inden sin sommerferie, da en skade har holdt ham væk fra landsholdet.

Ter Stegen tager ordet
Kære Barca-familie og fan.

Sæsonen 2018/2019 lukkes ned nu på klubniveau og i samme ombæring er det afslutningen på min sæson, da jeg ikke støder til landsholdet på grund af knæproblemer. Jeg arbejder hårdt på at komme ovenpå igen meget snart. Det har været en intens sæson og jeg ser frem til sommerferien for at lade batterierne op.

Vi vandt La Liga, som var et af vores mål, og denne gang med en stor margin ned til vores nærmeste forfølgere. Vi har arbejdet hårdt på at kunne løfte trofæet og denne gang kunne vi endda fejre den på Camp Nou. Det er min fjerde ligatitel på fem år og Barcelonas ottende ligatitel på 11 år. Det er en kæmpe bedrift!

Men jeg er skuffet, ligesom alle andre; holdkammerater, klubben og fans, da vores sæson sluttede som den gjorde. Det var en god sæson, men den var ikke perfekt, da vi havde nogle svære øjeblikke i sæsonens afslutning.

Først i Champions League på Anfield, hvor vi simpelthen ikke var gode nok. Derefter i Copa del Rey-finalen mod Valencia, hvor vi ikke kunne skrive historie med den femte pokaltitel i træk.

Det er slutningen på min femte sæson i klubben og jeg har nu spillet 190 kampe iført denne trøje med stolthed. Det er en ære at høre jer synge mit navn. Tak til alle fansene bag målet, tak for støtten til udekampene og den måde, som i har respekteret mig og min familie på. Og til jer, som ikke bor her, så vil jeg forsøge at takke jer så meget som muligt på de sociale medier. Det er imponerende at se hvor stor en fanskare der er verden over.

Jeg vil også gerne takke alle i klubben i hver afdeling for det hårde arbejde, de har udført og for den evige støtte dag til dag.

Jeg håber, at alle får en god sommer! :-)

Marc.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder