Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi roser: Ronaldo er 10 ud af 10

Nyheder - 1. juni 2019Messi roser: Ronaldo er 10 ud af 10

Lionel Messis interview med Sebastián Vignolo hos Fox Sport gik forbi flere forskellige emner. Blandt andet kom man forbi Cristiano Ronaldo, som for et års tid siden valgte at skifte Real Madrid ud med Juventus for omkring 100 millioner euro.

Messi har aldrig lagt skjul på, at Ronaldo er en dygtig fodboldspiller og i dette interview kom han lidt dybere ind på Ronaldos skifte.

- Det var godt at spille mod Ronaldo. Han gjorde Real Madrid til et stærkere mandskab. Jeg sagde i begyndelsen af sæsonen, at Real Madrid ville savne ham - præcis som ethvert hold ville, når så stor en spiller forlader dem.

- Det gjorde mange Real Madrid-fans sure, at han skiftede, men det er normalt at et mandskab vil savne ham for han scorer 50 mål pr. sæson og var nøglespilleren for dem. Selvfølgelig ville de savne det. La Liga savner ham også; konkurrencen er større i La Liga når de bedste spillere er her.

- Han gjorde os begge bedre. Vi ville altid overgå hinanden og det hjalp til at gøre La Liga endnu stærkere.

- Vi ser kun hinanden til prisoverrækkelser eller i kampe, men der er altid god kemi mellem os. Vi har ikke et decideret venskab uden for banen, for vi kender ikke hinanden, men hver gang jeg har mødt ham, så er han absolut 10 ud af 10, fortæller Messi i interviewet.

Ronaldo var for nogle måneder deltagende i et interview hvor han sendte en invitation til Messi om at komme til Serie A. Men Messi har ingen planer om at forlade FC Barcelona. Og hvis han en dag gør, så er det for at flyve hjem til Argentina og spille for sin barndomsklub.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder