Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar taler ud om voldtægtsanklage

Transfermarked - 2. juni 2019Neymar taler ud om voldtægtsanklage

I disse dage forlyder det i spanske medier, at Neymar er villig til at skabe fred med FC Barcelonas ledelse for at skabe en bro der kan føre et skifte igennem så han vender tilbage til Camp Nou. Men fredag var der dårlige nyheder for den brasilianske superstjerne.

Således kunne brasilianske medier rapportere, at Neymar var blevet anklaget for voldtægt. Det er bestemt ikke noget, som øger forhåbningen om at han kan vende tilbage til FC Barcelona, og han har da også hurtigt været på de sociale medier og givet sin version af dén aften på Sofitel Paris Arc Du Triomphe i Frankrig.

- Jeg deler alt fra vores samtale, som jeg havde med denne kvinde; alt fra vores private forhold, fortæller Neymar i en video og fortsætter:

- Det er nødvendigt at åbne op og vise, at der ikke skete noget. Denne dag handlede om et forhold mellem en mand og en kvinde inden for fire vægge. Intet var anderledes dagen efter og vi fortsatte med at skrive sammen.

- Jeg er blevet anklaget for voldtægt og det er tunge ord, at skulle sige, men det er, hvad der sker lige nu og det har overrasket mig rigtig meget. Det er trist at høre, for alle, som kender mig, ved, at jeg aldrig kunne finde på sådan noget. Det var en fælde, og jeg faldt i den. Men rent personligt kan jeg lære fra det.

- Der er folk, som ønsker at afpresse andre, og det er virkelig trist. Det sårer ikke kun mig, men også min familie. Jeg er velopdraget og derfor er det trist, at man bliver udstillet på denne måde.

Historien går på, at Neymar bookede en flybillet til en kvinde, så hun kunne rejse til Paris og mødes med ham på et hotelværelse. Her var han angiveligt beruset og begyndte at blive voldsom i sin adfærd og krænke hende seksuelt. Neymar selv afviser dog alle anklager og det bliver derfor spændende at se, hvad der kommer ud i sagen og hvilken betydning det får for FC Barcelonas potentielle interesse for ham.FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder