Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Har Xavi og Puyol en plan sammen?

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 15. juni 2019


Har Xavi og Puyol en plan sammen?

I går kunne både Xavi Hernandez og Victor Valdés endelig kalde sig for officielle trænere, da de begge modtog deres diplom efter at have endt træneruddannelsen. Valdés har længe været trænere i de lavere rækker, mens Xavi netop har indstillet sin aktive fodboldkarriere og fremadrettet skal træne Al Sadd.

I går blev Xavi lykønsket af Carles Puyol på Instagram, hvor Puyol skrev 'Held og lykke i dit nye kapitel, Xavi! Jeg er ikke i tvivl om, at du bliver en succes'. Det varede ikke længe før Xavi tog telefonen op og svarede sin tidligere holdkammerat med følgende 'Mange tak! Helst med dig tæt på.'

Det kunne tyde på, at der er en lille plan under opsejling. Det kunne ligne, at de begge har planer om at indtage scene i FC Barcelona når de begge føler sig klar til opgaven. Det er ingen hemmelighed, at Xavi kommer til at arbejde benhårdt på sit nye trænerliv for en dag at kunne vende tilbage til FC Barcelona - denne gang som træner.

Mange Barca-fans ønsker i fremtiden at se Xavi, Puyol, Iniesta og Piqué på kontorerne i klubben, og det begynder så småt at ligne noget. Iniesta er fortsat aktiv på fodboldbanen, men har absolut ikke afvist muligheden. Piqué har aldrig lagt skjul på, at han gerne vil være præsident en dag.
Læs også
- Riqui Puig afviste at skifte til Xavis Al Sadd
- Officielt: Xavi Simons forlader Barca!
- Xavis far: Underligt at hente Neymar igen
- Officielt: Xavi lander sit første job som cheftræner
- Xavi kritiserer Valverdes spillestil


Ugens mest læste

Seneste nyheder