Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vidal overvejer stort kinesisk tilbud

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 16. juni 2019


Vidal overvejer stort kinesisk tilbud

Arturo Vidal har fået masser af kampe under Ernesto Valverde og har været med til at gå forrest i rigtig mange kampe, hvor hans karakter som en aggressiv spiller har hjulpet holdet i mange situationer. Men nu overvejer chileneren et stort kinesisk tilbud.

Frenkie de Jong lander i FC Barcelona efter sin sommerferie og derfor kommer der mere fylde og endnu mere konkurrence på midtbanen. Det kan betyde, at Vidal får færre minutter i næste sæson, så derfor har han valgt at kigge på de tilbud, som er kommet ind af døren de seneste par uger.

Her ligger der et kinesisk tilbud, hvor han kan komme til at tjene rigtig mange penge. Ifølge Mundo Deportivo har Vidal tænkt sig at nærstudere tilbuddet således han er klar hvis ikke FC Barcelona sælger ud på midtbanen efter ankomsten af De Jong. Ivan Rakitic er blandt de spillere, der rygtes væk og hvis han skifter, så er der stor sandsynlighed for at Vidal bliver.

Men hvis ikke Barca får solgt ud, så kan det betyde et farvel til Arturo Vidal, som har kontrakt i Barca frem til 2021. Han har dermed to sæsoner tilbage.
Læs også
- Medie: Valverde vælger Vidal over Rakitic
- Vidal knytter sig til sine to år på kontrakten
- Vidal kritiserer Copa America: Messi har ret
- Peru bankede Vidal og Chile med 3-0
- Suarez og Uruguay slog Vidal og Chile


Ugens mest læste

Seneste nyheder