Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

PSG-præsident åbner døren for Neymar-skifte

Transfermarked - 16. juni 2019




Neymar har i flere måneder været sat i forbindelse med et skifte tilbage til FC Barcelona. Brasilianeren rykkede i 2017 til Paris Saint-Germain, da han gik bag om ryggen på den catalanske ledelse og pludselig kom med beskeden om, at han havde pakket sin kuffert. Han indløste sin frikøbsklausul på 1,6 milliarder kroner.

FC Barcelona kunne intet stille op, og siden har Neymar altså spillet for PSG. Her har han været stærk i den hjemlige liga Ligue 1, men i Champions League har det set sort ud for PSG i takt med, at Neymar føler sig mindre tilpas i det franske.

Flere tidligere topspillere har talt ud om Neymars manglende glæde i PSG, og nu har PSG-præsidenten, den 45-årige Nasser Al-Khelaifi, åbnet døren for et skifte.

- Hvis der er nogen spillere, som ikke er glade, så er døren åben (for et skifte). Ciao! fortæller han i et interview med France Football, som udgives tirsdag, men som allerede nu har udgivet et lille snert af hvad der venter.

Det betyder altså at PSG er klar til at forhandle såfremt en interesseret klub banker på døren. Det er dog tvivlsom om FC Barcelona banker på døren. Josep Maria Bartomeu var præsident i 2017 da Neymar smuttede og præsidenten var efterfølgende rasende på brasilianeren. Om forholdet siden er blevet bedre vides ikke - men med en dør åben kan det ske, at Barca henvender sig, hvis interessen er tilstrækkelig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG-præsident åbner døren for Neymar-skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder