Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG-præsident åbner døren for Neymar-skifte

Transfermarked - 16. juni 2019PSG-præsident åbner døren for Neymar-skifte

Neymar har i flere måneder været sat i forbindelse med et skifte tilbage til FC Barcelona. Brasilianeren rykkede i 2017 til Paris Saint-Germain, da han gik bag om ryggen på den catalanske ledelse og pludselig kom med beskeden om, at han havde pakket sin kuffert. Han indløste sin frikøbsklausul på 1,6 milliarder kroner.

FC Barcelona kunne intet stille op, og siden har Neymar altså spillet for PSG. Her har han været stærk i den hjemlige liga Ligue 1, men i Champions League har det set sort ud for PSG i takt med, at Neymar føler sig mindre tilpas i det franske.

Flere tidligere topspillere har talt ud om Neymars manglende glæde i PSG, og nu har PSG-præsidenten, den 45-årige Nasser Al-Khelaifi, åbnet døren for et skifte.

- Hvis der er nogen spillere, som ikke er glade, så er døren åben (for et skifte). Ciao! fortæller han i et interview med France Football, som udgives tirsdag, men som allerede nu har udgivet et lille snert af hvad der venter.

Det betyder altså at PSG er klar til at forhandle såfremt en interesseret klub banker på døren. Det er dog tvivlsom om FC Barcelona banker på døren. Josep Maria Bartomeu var præsident i 2017 da Neymar smuttede og præsidenten var efterfølgende rasende på brasilianeren. Om forholdet siden er blevet bedre vides ikke - men med en dør åben kan det ske, at Barca henvender sig, hvis interessen er tilstrækkelig.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder