Annonce


Annonce

Annonce

Bartomeu nedtoner Griezmann-rygter

Transfermarked - 17. juni 2019




De spanske medier mener at vide, at Antoine Griezmann indgik en aftale med FC Barcelona tilbage i marts og for en uge siden kunne Atletico Madrids direktør bekræfte, at en aftale blev lavet og at Griezmann skifter til FC Barcelona. Men catalanernes præsident nedtoner alle rygter.

- Der er intet at annoncere på nuværende tidspunkt. Vi har altid sagt det samme: Vi har ikke talt med ham. Der er intet. Vi må se, hvordan markedet udvikler sig i de kommende dage og uger.

- Vi har resten af juni samt juli og august. Vi planlægger vores strategi med B-holdet i tankerne, da der er kaptajner som måske kan blive forfremmet til førsteholdet. Der kommer dog helt sikkert nye spillere ligesom der bliver solgt spillere, fortæller Bartomeu.

Det forventes stadig at aftalen er intakt og at FC Barcelona annoncerer købet af Griezmann i starten af juli. Griezmanns frikøbsklausul lyder på 200 millioner euro men falder som bekendt til 120 millioner euro den 1. juli hvilket FC Barcelona vil udnytte. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu nedtoner Griezmann-rygter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder