Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Neymar bekæfter sit ønske til vennerne

Transfermarked - 21. juni 2019Medie: Neymar bekæfter sit ønske til vennerne

Neymar arbejder benhårdt på at løsrive sig fra PSG i disse dage. Brasilianeren har et ønske om at vende tilbage til FC Barcelona og derfor har historierne været rigtig mange på det seneste.

Nu kan ESPN ydermere fortælle, at Neymar angiveligt skulle have bekræftet over for sine venner, at han ønsker at vende tilbage til FC Barcelona. Han har allerede gjort det klart for PSG-ledelsen, at de skal forhandle med Barca.

For nogle uger siden tog Neymar skeen i den anden hånd og gjorde sit for at stabilisere det ramte forhold til Barca-ledelsen efter hans pludselig skifte i 2017. Det ser ud til, at man på de catalanske kontorer har tilgivet brasilianeren og at man nu arbejder hårdt på at finde frem til en løsning med PSG så Neymar kan vende retur.

Det blive nogle spændende dage i det catalanske, for Neymar er langt fra den eneste, som klubben arbejder på at hente. Spørgsmålet bliver hvor meget held man har i de afgørende situationer. Som set sidste sommer gik man all in på Griezmann, men endte med slet ikke at hente en backup for Luis Suárez.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder