Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Neymar bekæfter sit ønske til vennerne

Transfermarked - 21. juni 2019




Neymar arbejder benhårdt på at løsrive sig fra PSG i disse dage. Brasilianeren har et ønske om at vende tilbage til FC Barcelona og derfor har historierne været rigtig mange på det seneste.

Nu kan ESPN ydermere fortælle, at Neymar angiveligt skulle have bekræftet over for sine venner, at han ønsker at vende tilbage til FC Barcelona. Han har allerede gjort det klart for PSG-ledelsen, at de skal forhandle med Barca.

For nogle uger siden tog Neymar skeen i den anden hånd og gjorde sit for at stabilisere det ramte forhold til Barca-ledelsen efter hans pludselig skifte i 2017. Det ser ud til, at man på de catalanske kontorer har tilgivet brasilianeren og at man nu arbejder hårdt på at finde frem til en løsning med PSG så Neymar kan vende retur.

Det blive nogle spændende dage i det catalanske, for Neymar er langt fra den eneste, som klubben arbejder på at hente. Spørgsmålet bliver hvor meget held man har i de afgørende situationer. Som set sidste sommer gik man all in på Griezmann, men endte med slet ikke at hente en backup for Luis Suárez. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Neymar bekæfter sit ønske til vennerne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder