Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Eto'o: Mohamed Salah bør vælge FC Barcelona

Transfermarked - 24. juni 2019




Den tidligere FC Barcelona-bomber Samuel Eto'o råder Liverpools Mohamed Salah til at skifte til FC Barcelona såfremt han skulle ønske at forlade Champions League-vinderne. Eto'o snakker ud fra egen erfaring.

Det forlyder i engelsk presse, at Mohamed Salah har set sig sur på Jürgen Klopp, selvom sådan en sitation er svær at tro på taget deres personligheder i betragtning, men Eto'o er blevet spurgt ind til Salahs fremtid og har svaret følgende:

- Real Madrid gav mig muligheden for at forlade Afrika, men jeg kender FC Barcelonas stil og jeg er sikker på, at den passer bedre til Salah.

- Hvis han får chancen for at spille i verdens bedste liga, som er La Liga, så bør han skrive med Barca. Mohamed Salah har alt der skal til for at blive en af verdens bedste spillere, fortæller Eto'o.

Det ligner et urealistisk scenarie at Real Madrid skulle gå efter Salah i dette transfervindue. Madrilenerne har brugt flere penge end de kan bære hvorfor det nu handler om at sælge spillere for at få regnestykke til at gå op.

Til gengæld arbejder FC Barcelona på Griezmann og Neymar og Salah virker derfor ligeledes urealistisk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Eto'o: Mohamed Salah bør vælge FC Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder