Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Neymar vil tilbage til Barca

Transfermarked - 27. juni 2019Officielt: Neymar vil tilbage til Barca

Mediernes historier om Neymar har vist sig at være spot on. I dag dukkede FC Barcelonas Jordi Cardoner op til pressemøde og her bekræftede han, at Neymar har henvendt sig til klubben, da han ønsker at vende tilbage til Camp Nou.

- Neymar vil gerne tilbage. Det har han fortalt. Men det er ikke en transfersag, som vi har på bordet lige nu. Der er ingen bekymring i klubben - vi har ikke taget fat på sagen, så vi ved ikke mere, fortalte Cardoner i dag og fulgte op:

- Der er fortsat ting, som jeg ikke forstår fra tiden hvor han forlod Barca. Men der er mange ting som skal undersøges før man kan gå videre med det. Jeg har altid sagt, at han er en stor spiller. Men lige nu kan vi ikke foretage en vurdering, fortalte han yderligere.

Der er altså tale om et scenarie, hvor Neymar vil tilbage til klubben og det bedste ved situationen er, at transfervinduet er ungt og derfor er der godt med tid til at finde hoved og hale i det hele for den catalanske ledelse før man for alvor forsøger at hente ham tilbage.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder