Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar-transfer: Derfor er Malcom på vej ud

Transfermarked - 8. juli 2019Neymar-transfer: Derfor er Malcom på vej ud

Neymar vil til FC Barcelona, men Paris Saint-Germain ønsker ikke at forhandle med catalanerne. Det er en svær tid, som Bartomeu og co. går i møde, da forhandlingerne helt sikkert kommer til at trække ud, men før man opnår enighed med PSG, som de helt sikkert forventes at gøre, så skal FC Barcelona tage et kig på sin egen trup først.

I Spanien er det lovligt at have tre ikke-europæiske spillere i truppen. Samtlige tre pladser er allerede optaget af Arthur, Arturo Vidal og Malcom. Derfor skal én af de tre spillere sælges, og pilen peger helt klart på Malcom. Vidal spillede en god sidste sæson og har fuld tillid fra cheftræner Ernesto Valverde.

Arthue er indiskutabel mens Malcom kun sporadisk har fået chancen. Han har også været mere i medielyset i forhold til et skifte end de to andre, og det lader til at blive ham, som opgiver pladsen til Neymar.

Faktisk var Neymar tæt på at blive spansk statsborger senest han var i Barcelona. Han søgte om det og ifølge Marca ville det være gået igennem september 2017, men måneden forinden skiftede han til PSG og dermed blev hans ansøgning midt i skraldespanden og han har derfor brug for, at der som minimum er én ledig plads i Barca-truppen før han kan skifte.

Malcom er en eftertragtet spiller og Barca håber på, at de kan få omkring 40 millioner euro for ham.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 20%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder